Tacos de lluç amb guacamole

Tacos de lluç amb guacamole

Tacos de peix amb pebrot, blat de moro i guacamole.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
395 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1/2 ceba tendra trossejada
  • •   1/2 tomàquet trossejat
  • •   1/2 llima
  • •   Oli d'oliva verge extra i sal
  • •   Barreja 5 pebres
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets de lluç en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Posteriorment, talla’ls a tires.

 

Descongela l’alvocat en un plat.

 

En una paella amb una mica d’oli, a foc molt fort, afegeix-hi els pebrots directament congelats i les dosis d’all.

 

Ofega-ho a foc baix fins que estiguin tendres, afegeix-hi el blat de moro directament congelat i, posteriorment, les tires de lluç i el julivert. Cuina-ho durant 3-4 minuts i salpebra-ho.

 

Per altra banda, aixafa l’alvocat, afegeix-hi la ceba tendra, el tomàquet, una mica de llima i salpebra-ho. També se li pot afegir coriandre picat.

 

Escalfa les tortillitas en la paella, volta i volta, o en el microones.

 

Farceix les tortillitas o les barquetes i acompanya-les amb el guacamole.

 

Cuina Tacos de lluç amb guacamole amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits