Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gambes teriyaki
Descongela les cues de gamba en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Per fer la salsa Teriyaki: barreja el sucre amb el vi i la salsa de soja i deixa-ho reduir a foc baix durant 10 minuts.
Introdueix les bossetes d’arròs en el microones a màxima potència (1 bossa: 2,5 minuts; 2 bosses: 5,5 minuts).
Salta les cues de gamba en una paella amb oli fins que agafin color i afegeix la salsa deixant-la espessir una mica.
Serveix les gambes amb la salsa acompanyes amb l’arròs i empolvora amb una mica de sèsam.
* Es pot preparar amb vi blanc enlloc de Sake i Mirin: Proporció 90ml salsa soja, 200 ml vi blanc, 80 g de sucre. També pots canviar l'arròs pel bulgur.
Que fàcil que és menjar bé