Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà, ceps i faves confitats amb allioli
Descongela els morros de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Una vegada descongelats, parteix-los per la meitat.
Escalfa una paella amb una mica d’oli, afegeix-hi les faves i, quan estiguin descongelades, reserva-les.
A la mateixa paella afegeix els ceps i, quan estiguin descongelats, aboca-hi les faves i cobreix amb oli. Confita a foc lent fins que estigui tendre, uns 25 minuts. Al final, escorre i salpebra.
Confita el morro de bacallà en oli a 80 ºC durant 4-5 minuts (si baixa la temperatura de confitat, cal augmentar el temps a 60ºC uns 10 minuts).
Finalment, munta el plat amb el bacallà acompanyat dels ceps i les faves confitats amb una mica d’allioli.
Que fàcil que és menjar bé