Bacallà, ceps i faves confitats amb allioli

Bacallà, ceps i faves confitats amb allioli

Recepta de bacallà confitat amb allioli per llepar-se els dits.

Dificultat Alta
40 min
Segon plat
236 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els morros de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Una vegada descongelats, parteix-los per la meitat.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli, afegeix-hi les faves i, quan estiguin descongelades, reserva-les.

 

A la mateixa paella afegeix els ceps i, quan estiguin descongelats, aboca-hi les faves i cobreix amb oli. Confita a foc lent fins que estigui tendre, uns 25 minuts. Al final, escorre i salpebra.

 

Confita el morro de bacallà en oli a 80 ºC durant 4-5 minuts (si baixa la temperatura de confitat, cal augmentar el temps a 60ºC uns 10 minuts).

 

Finalment, munta el plat amb el bacallà acompanyat dels ceps i les faves confitats amb una mica d’allioli.

 

Cuina Bacallà, ceps i faves confitats amb allioli amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits