Bacallà amb pop a la gallega

Bacallà amb pop a la gallega

Recepta de bacallà amb pop. Per llepar-te els dits!

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
278 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Un raig de vi blanc
  • •   Pebre vermell dolç
  • •   Pebre vermell picant
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal fina
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Després, posa-hi l’all i ofega-ho a foc lent fins que la ceba agafi color.

 

Aboca-hi un raig de vi i deixa que l’alcohol s’evapori.

 

Afegeix una mica d’aigua o fumet (uns 2-3 cm del recipient, sense que cobreixi el producte), i quan estigui bullint, aboca-hi el pop trossejat directament congelat. Quan estigui descongelat, afegeix el bacallà i deixa que cogui tapat a foc lent durant uns 5 minuts aproximadament.

 

Afegeix el pebre vermell, rectifica de sal el brou i el pop i ja pots servir en una safata i repartir en plats. Suggeriment: si vols, pots cuinar-lo tallat en porcions i així el podràs emplatar directament.

 

Cuina Bacallà amb pop a la gallega amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits