Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb pop a la gallega
Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Després, posa-hi l’all i ofega-ho a foc lent fins que la ceba agafi color.
Aboca-hi un raig de vi i deixa que l’alcohol s’evapori.
Afegeix una mica d’aigua o fumet (uns 2-3 cm del recipient, sense que cobreixi el producte), i quan estigui bullint, aboca-hi el pop trossejat directament congelat. Quan estigui descongelat, afegeix el bacallà i deixa que cogui tapat a foc lent durant uns 5 minuts aproximadament.
Afegeix el pebre vermell, rectifica de sal el brou i el pop i ja pots servir en una safata i repartir en plats. Suggeriment: si vols, pots cuinar-lo tallat en porcions i així el podràs emplatar directament.
Que fàcil que és menjar bé