Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà gratinat amb patates i espàrrecs
Descongela les porcions de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan la ceba comenci a estar tendra, retira-la del foc.
En una safata de forn col·loca les patates amb la ceba i salpebra lleugerament. Cou al forn durant 5-7 minuts a 200ºC.
Barreja la beixamel amb la cullerada d’allioli i salpebra.
Afegeix a les patates els espàrrecs, directament congelats, però trossejats.
Col·loca damunt del bacallà, cobreix-ho amb beixamel i una mica de formatge ratllat.
Posa-ho al forn, preescalfat a 200ºC, i deixa-ho fins que agafi color (uns 12-15 minuts).
Que fàcil que és menjar bé