Bacallà gratinat amb patates i espàrrecs

Bacallà gratinat amb patates i espàrrecs

Recepta de bacallà gratinat al forn. Suculent!

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
465 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   20 g de formatge parmesà
  • •   Barreja 5 pebres
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les porcions de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan la ceba comenci a estar tendra, retira-la del foc.

 

En una safata de forn col·loca les patates amb la ceba i salpebra lleugerament. Cou al forn durant 5-7 minuts a 200ºC.

 

Barreja la beixamel amb la cullerada d’allioli i salpebra.

 

Afegeix a les patates els espàrrecs, directament congelats, però trossejats.

 

Col·loca damunt del bacallà, cobreix-ho amb beixamel i una mica de formatge ratllat.

 

Posa-ho al forn, preescalfat a 200ºC, i deixa-ho fins que agafi color (uns 12-15 minuts).

 

Cuina Bacallà gratinat amb patates i espàrrecs amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits