Bacallà amb vinagreta d’alvocat i gambes

Bacallà amb vinagreta d’alvocat i gambes

Bacallà amb vinagreta: recepta de bacallà amb gambes i alvocat.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
206 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 ceba tendra petita trossejada
  • •   20 u. d'olives negres sense os
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Vinagre de poma
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà i les gambetes en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Descongelat també l'alvocat en un plat.

 

Treu la pell del bacallà i talla el bacallà a trossos. Fes cruixents de pell de bacallà amb el microones a màxima potència durant 1-2 minuts.

 

Barreja en un bol el vinagre, el julivert directament congelat, un pessic de sal, pebre, l’oli d’oliva verge extra, les gambetes, la cebeta i l’alvocat.

 

Finalment, emplata el bacallà amb la vinagreta i decora amb les olives.

 

Cuina Bacallà amb vinagreta d’alvocat i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits