Filet d’halibut a la milanesa amb arròs basmati

Filet d’halibut a la milanesa amb arròs basmati

Recepta de peix halibut, fàcil i molt saborosa!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
420 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Barreja 5 pebres
  • •   Julivert fresc
  • •   2 ous
  • •   Farina de galeta
  • •   2 grans d'all
  • •   15 ml de suc de llimona
  • •   Oli d'oliva i sal
Preparació Mostrar Mostrar

La nit anterior descongela l’halibut a la nevera, en un recipient amb reixeta.

 

Marina l’halibut un cop descongelat, afegeix-li el suc de llimona i deixa-ho uns 15 minuts.

 

Bat l’ou, incorpora el julivert fresc picat (no es pot fer servir julivert congelat) i passa-ho per l’ou, després arrebossa el peix.

 

Finalment, salteja els grans d’all en l’oli, retira’ls i fregeix els filets empanats amb l’oli aromatitzat. Un cop fet, retira’l i posa’l en paper absorbent per retirar-ne l’excés d’oli.

 

En una paella amb una mica d’oli, salteja l’arròs, directament congelat, uns 3 minuts i rectifica el punt de sal.

 

Barreja la maionesa amb la dosi de julivert La Sirena directament congelat; serà excel·lent per acompanyar el peix. Serveix l’halibut amb l’arròs emmotllat i al costat la maionesa en un petit recipient.

 

Cuina Filet d’halibut a la milanesa amb arròs basmati amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits