Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Filet d’halibut a la milanesa amb arròs basmati
La nit anterior descongela l’halibut a la nevera, en un recipient amb reixeta.
Marina l’halibut un cop descongelat, afegeix-li el suc de llimona i deixa-ho uns 15 minuts.
Bat l’ou, incorpora el julivert fresc picat (no es pot fer servir julivert congelat) i passa-ho per l’ou, després arrebossa el peix.
Finalment, salteja els grans d’all en l’oli, retira’ls i fregeix els filets empanats amb l’oli aromatitzat. Un cop fet, retira’l i posa’l en paper absorbent per retirar-ne l’excés d’oli.
En una paella amb una mica d’oli, salteja l’arròs, directament congelat, uns 3 minuts i rectifica el punt de sal.
Barreja la maionesa amb la dosi de julivert La Sirena directament congelat; serà excel·lent per acompanyar el peix. Serveix l’halibut amb l’arròs emmotllat i al costat la maionesa en un petit recipient.
Que fàcil que és menjar bé