Rodanxes de rap amb pèsols caldosos

Rodanxes de rap amb pèsols caldosos

Guisat caldós de rap. Saborosa recepta de peix!

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
402 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

La nit anterior deixa descongelar el rap en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Dissol una porció de fumet de peix de roca en 1 litre d’aigua.

 

Assaona les rodanxes amb sal i en una olla amb oli deixa-les fins que estiguin daurades. Un cop fetes, reserva-les.

 

Posa una mica més d’oli a l’olla utilitzada, cou la ceba directament congelada, seguidament desglaça amb el cava i, un cop evaporat l’alcohol, afegeix el brou de peix.

 

Quan bulli de nou, posa-hi els pèsols, directament congelats, i el rap, i deixa-ho coure durant uns 8 minuts aproximadament. A continuació, rectifica de sal i aboca-ho en un plat soper.

 

Cuina Rodanxes de rap amb pèsols caldosos amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits