Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de favetes amb gambes, endívies i rúcula
Posa les faves, directament congelades, en aigua bullent i deixa-les coure 6 minuts. A continuació, refreda ràpidament amb aigua i gel i deixa escórrer.
Descongela la cua de gamba austral en un recipient amb reixeta a la nevera.
Escalfa oli en una paella i salta-hi les gambes salpebrades durant 2 minuts.
Talla l’endívia al llarg, en làmines, i neteja-les en un recipient amb aigua freda. Barreja l’oli d’oliva amb el suc de llimona espremut i cola-ho per preparar la vinagreta.
En un recipient barreja les favetes amb la ruca, la gamba, i amaneix amb la vinagreta de llimona. Escorre l’endívia i amaneix-la lleugerament amb la vinagreta i un toc de pebre mòlt.
Procedeix a muntar en un plat pla els ingredients de manera ordenada i obtindràs una magnífica amanida.
Que fàcil que és menjar bé