Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida tèbia d'escamarlans i vieires
Descongela la carn de vieira en el seu propi envàs a la nevera, si tens pressa es pot submergir l'envàs en aigua freda. Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal just abans de cuinar-los. Quan tinguin la textura de descongelats, escorre i reserva’ls. Descongela el mango en un plat i trosseja-ho posteriorment.
Col·loca els escamarlans amb la panxa cap avall i, amb l'ajuda d'un ganivet o tisores molt afilades, talla’ls en dues meitats. Per fer-ho, punxa on el cap s'ajunta amb la cua i talla primer en direcció a la cua i després cap al cap.
Descongela l'alvocat en un plat dins o fora de la nevera, depenent de la pressa que tinguis. Posteriorment talla-ho en daus.
Prepara en un bol, la vinagreta amb el vinagre de Mòdena, la dosi de julivert, sal, pebre i oli d'oliva verge extra. (1 part de vinagre i 5 d'oli).
Escalfa una paella amb una mica d'oli i salta la carn de vieira durant uns segons fins que prenguin una mica de color i reserva-la.
A la mateixa paella amb una mica d'oli afegeix la ceba directament congelada, quan agafi color daurat afegeix un raig de vi blanc i tres cullerades de sucre i cuina lentament la ceba fins que s'hagi dissolt el sucre.
Escalfa una paella amb oli i cuina els escamarlans a la planxa. Col·loca la Barreja d’enciams en el plat, la ceba caramel·litzada, l'alvocat, el mango, la carn de vieira al voltant i els escamarlans, la carn de vieira i els escamarlans amb una mica de sal Maldon i amaneix amb la vinagreta.
Nota: pots cuinar els escamarlans al forn durant 4-5 minuts a 200ºC.
Que fàcil que és menjar bé