Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rap amb llamàntol
Descongela les rodanxes de rap en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Descongela el llamàntol en el seu mateix envàs dins de la nevera.
Retira la carn del llamàntol i reserva la closca. Talla la cua a rodanxes fines i reserva l'interior del cap.
Per a la salsa, escalfa una cassola amb oli i afegeix-hi directament congelada, la ceba, la pastanaga i l'all. Ofega-ho tot fins que comenci a agafar color.
Afegeix-hi les closques del llamàntol a la cassola (cos i cap), deixa que agafin color i flameja amb brandi. Posteriorment, afegeix-hi el tomàquet, la fulla de llorer i el vi blanc. Cou-ho a foc tapat durant 15 minuts, tritura-ho i passa-ho per un colador xinès. Afegeix-hi el julivert, l'interior del cap i salpebra-ho. Escalfa una paella amb una mica d'oli i marca el rap fins que agafi color per tots dos costats; reserva-ho i afegeix-li una mica de sal.
Acaba les rodanxes de rap amb un raig d'oli, posa-les sobre una safata amb paper de forn i cou-les a 200ºC durant 6-8 minuts.
Munta els plats amb les rodanxes de rap, la salsa i els medallons de llamàntol.
Nota: Es pot espessir la salsa amb una mica de maicena i la cocció del rap dins de la salsa.
Que fàcil que és menjar bé