Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cassola de lluç austral amb cocotxes i cloïsses
Descongela les rodanxes de lluç i les cocotxes en recipients amb reixeta dins de la nevera.
Dóna punt de sal a les rodanxes de lluç i enfarina-les. Daura el lluç a foc mitjà en una paella amb oli, reservant-les posteriorment.
Escalfa la mateixa paella amb una mica d'oli, afegeix-hi la ceba directament congelada i ofega-la. Quan estigui tendra, afegeix-hi l'all i el bitxo.
Descongela les cloïsses submergint-les en aigua freda. Posteriorment, canvia l'aigua dos o tres cops. Escalfa una paella amb oli i afegeix les cloïsses, tapa-les i mantén-les a foc fort fins que s'obrin i estiguin cuinades. Reserva les cloïsses i el líquid que han deixat anar.
Afegeix el vi blanc a la ceba i deixa que evapori l'alcohol. Afegeix ½ litre d'aigua i la mitja dosi de fumet concentrat, el líquid de les cloïsses i una mica de sal. Retira el bitxo.
Afegeix les rodanxes de lluç deixant que es cuinin 5 minuts a foc baix. Dos minuts després afegeix-hi les cocotxes amb punt de sal i el julivert. Remena deixant que es cuini a foc baix. Afegeix les cloïsses perquè s'escalfin i serveix en una cassola.
Nota: Per a celíacs: no enfarinar el lluç i espessir la salsa amb una cullerada i mitja de maicena.
Que fàcil que és menjar bé