Cassola de lluç austral amb cocotxes i cloïsses

Cassola de lluç austral amb cocotxes i cloïsses

Cassola de lluç austral amb cocotxes i cloïsses

Vídeo recepta de lluç a la cassola amb marisc.

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
450 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de lluç i les cocotxes en recipients amb reixeta dins de la nevera.

 

Dóna punt de sal a les rodanxes de lluç i enfarina-les. Daura el lluç a foc mitjà en una paella amb oli, reservant-les posteriorment.

 

Escalfa la mateixa paella amb una mica d'oli, afegeix-hi la ceba directament congelada i ofega-la. Quan estigui tendra, afegeix-hi l'all i el bitxo.

 

Descongela les cloïsses submergint-les en aigua freda. Posteriorment, canvia l'aigua dos o tres cops. Escalfa una paella amb oli i afegeix les cloïsses, tapa-les i mantén-les a foc fort fins que s'obrin i estiguin cuinades. Reserva les cloïsses i el líquid que han deixat anar.

 

Afegeix el vi blanc a la ceba i deixa que evapori l'alcohol. Afegeix ½ litre d'aigua i la mitja dosi de fumet concentrat, el líquid de les cloïsses i una mica de sal. Retira el bitxo.

 

Afegeix les rodanxes de lluç deixant que es cuinin 5 minuts a foc baix. Dos minuts després afegeix-hi les cocotxes amb punt de sal i el julivert. Remena deixant que es cuini a foc baix. Afegeix les cloïsses perquè s'escalfin i serveix en una cassola.

 

Nota: Per a celíacs: no enfarinar el lluç i espessir la salsa amb una cullerada i mitja de maicena.

 

Cuina Cassola de lluç austral amb cocotxes i cloïsses amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits