Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Magret d'ànec amb salsa de fruites del bosc
Descongela els magrets a la nevera el dia anterior o bé submergeix-los en aigua freda en el seu mateix envàs.
Deixa descongelar en un plat algunes fruites del bosc per decorar.
Per preparar la salsa de fruites del bosc, escalfa una paella al foc amb una mica d’oli i afegeix la ceba trossejada directament congelada. Quan hagin agafat color, afegeix 150 ml de vi negre i deixa que redueixi fins que hagi reduït el seu volum fins a la meitat. Afegeix el brou i les fruites del bosc directament congelades, deixant coure durant 10 minuts. Després, tritura-ho, passa-ho per un colador xinès i afegeix les cullerades de mel, deixant la seva dolçor al teu gust.
Per les cebetes glacejades, escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix les cebetes directament congelades. Quan estiguin descongelades, afegeix el sucre i 150 ml de vi negre. Deixa coure fins que el líquid formi un xarop.
Dóna uns talls al magret, per la part del greix, en forma de “quadrillé”. Posa’ls pel costat del greix en una paella sense oli, fins que es daurin. Posteriorment, deixa’ls daurar pel costat de la carn. Trinxa el magret i condimenta’l amb una mica de sal Maldon. Acompanya’l amb la salsa de fruites del bosc i les cebetes.
Que fàcil que és menjar bé