Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Peix espasa amb xampinyons i gambes
Deixa descongelar les rodanxes de peix espasa i les gambes pelades en un recipient amb reixeta dins la nevera.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix els xampinyons directament congelats. Salta’ls en dues o tres tandes i quan estiguin descongelats, afegeix el bitxo, les dosis d’all i les gambes. Cuina-ho tot junt uns minuts, incorpora les dosis de julivert i dóna punt de sal.
Escalfa una paella amb oli i cuina les rodanxes de peix espasa a la planxa. Quan estigui finalitzant la cocció, salpebra-les.
Serveix les rodanxes de peix espasa amb els xampinyons i les gambes a l’allet.
Que fàcil que és menjar bé