Calamars a la planxa amb ceba i pebrots caramel·litzats

Calamars a la planxa amb ceba i pebrots caramel·litzats

Calamars a la planxa amb ceba i pebrots caramel·litzats

Recepta de calamars a la planxa amb verdura caramel·litzada.

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
365 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Barreja 5 pebres
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Vi blanc
  • •   3 cullerades de sucre morè
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els calamars en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Neteja els calamars retirant-los la ploma i l’interior.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix la ceba directament congelada, posteriorment afegeix els pebrots directament congelats. Quan la ceba agafi color daurat, afegeix un rajolí de vi blanc i tres cullerades de sucre morè. Cuina lentament fins que s’hagi dissolt el sucre.

 

Escalfa una paella amb oli i cuina els calamars fins que es daurin per ambdós costats. Dóna’ls-hi punt de sal i retira’ls.

 

A la mateixa paella, afegeix una mica d’oli i les dosis d’all directament congelades, cuina-les fins que es descongelin i afegeix les dosis de julivert i unes gotes de llimona.

 

Posa l’oli de l’all i el julivert sobre el calamar i serveix-lo junt amb els pebrots i la ceba caramel·litzada.

 

Cuina Calamars a la planxa amb ceba i pebrots caramel·litzats amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits