Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Calamars a la planxa amb ceba i pebrots caramel·litzats
Descongela els calamars en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Neteja els calamars retirant-los la ploma i l’interior.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix la ceba directament congelada, posteriorment afegeix els pebrots directament congelats. Quan la ceba agafi color daurat, afegeix un rajolí de vi blanc i tres cullerades de sucre morè. Cuina lentament fins que s’hagi dissolt el sucre.
Escalfa una paella amb oli i cuina els calamars fins que es daurin per ambdós costats. Dóna’ls-hi punt de sal i retira’ls.
A la mateixa paella, afegeix una mica d’oli i les dosis d’all directament congelades, cuina-les fins que es descongelin i afegeix les dosis de julivert i unes gotes de llimona.
Posa l’oli de l’all i el julivert sobre el calamar i serveix-lo junt amb els pebrots i la ceba caramel·litzada.
Que fàcil que és menjar bé