Carxofes saltades amb vinagreta a la mostassa

Carxofes saltades amb vinagreta a la mostassa

Recepta de carxofes amb bacó. Fàcil i econòmica!

Dificultat Mitja
16 min
Segon plat
391 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pinyons
  • •   100 g de bacó fumat
  • •   1 cullerada de mostassa
  • •   5 cullerades d’oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Saltem el bacó laminat prèviament trossejat en una paella.

 

Afegim les carxofes i la dosi d’all picat directament congelat.

 

En un bol realitzem la vinagreta i l’emulsionarem amb la mostassa i l’oli d’oliva, seguidament afegim la dosi de julivert i per últim els pinyons prèviament torrats.

 

Mantenim les carxofes calentes i les amanim amb la vinagreta.

 

Cuina Carxofes saltades amb vinagreta a la mostassa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits