Gamba amb fideus d’arròs i soja

Gamba amb fideus d’arròs i soja

Recepta de gambes amb saltat de verdures i fideus d’arròs.

Dificultat Baixa
17 min
Primer plat
400 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   75 g. de fideus d’arròs
  • •   30 g. de brots de soia
  • •   Oli d’oliva
  • •   Coriandre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelem les gambes 12 hores abans de cuinar-les amb una safata de reixeta a la nevera.

 

Coem els fideus d’arròs durant 5 minuts, els refredem i escorrem.

 

Sofregim l’all directament congelat i la gamba amb abundant oli; extraiem de la paella.

 

Saltem la juliana de verdures directament congelada, tot seguit els germinats de soja i per últim els fideus d’arròs. Una vegada saltat ho barregem tot i amanim amb unes fulles de coriandre i un rajolí de soja.

 

Cuina Gamba amb fideus d’arròs i soja amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits