Amanida de pop trossejat amb musclos

Amanida de pop trossejat amb musclos

Còctel de marisc amb pop i musclos. Ràpid i fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
10 min
Tercer plat
278 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 ceba tendra
  • •   1/2 pebrot vermell
  • •   1/2 pebrot verd
  • •   20 cirerols (tomàquets "Cherry")
  • •   Olives verdes sense os
  • •   6 cullerades d’oli d’oliva verde
  • •   Vinagre balsàmic de Mòdena
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelem el pop i els musclos a la nevera sobre una reixeta, una vegada descongelat escalfem al bany maria.

 

Tallem a talls fins la ceba tendra i la deixem submergida en vinagre de Mòdena.

 

Trossegem els pebrots a dauets, seguidament els barregem amb la ceba tendra ja escorreguda, el pop i els musclos.

 

Tallem les olives verdes a quarts juntament amb els cirerols.

 

En un recipient farem la vinagreta amb l’oli d’oliva, vinagre de Mòdena i unes gotes de llima verda.

 

Col·loquem en un bol la vinagreta amb tots els ingredients anteriors i ho deixem reposar i refredar a la nevera.

 

Cuina Amanida de pop trossejat amb musclos amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits