Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cebiche de cua de gamba amb alvocat
Descongelem en un recipient amb reixeta les gambes i submergim en aigua l'alvocat en la seva mateixa bossa durant 25 minuts.
Coem les gambes en el suc de llima durant uns 15 minuts aproximadament, segons el gust.
Tallem la ceba a la juliana, piquem el coriandre i el bitxo caiena i, seguidament, afegim les gambes amb el suc de llima i ho barregem tot.
En un plat tapat procedirem a coure el blat de moro al microones i el deixem refredar.
Trossegem l'alvocat a daus.
Per últim, barrejarem tots els ingredients en un recipient conservant la seva temperatura freda, rectifiquem de sal i afegim un bon raig d'oli d'oliva.
Que fàcil que és menjar bé