Minestra bio amb sèpia

Minestra bio amb sèpia

Minestra bio amb sèpia

Recepta de sípia amb minestra de verdures. Un plat deliciós i saludable!

Dificultat Mitja
25 min
Primer plat
235 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la sèpia en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Una vegada descongelada, daura-la pels dos costats en una cassola amb una mica d’oli.

 

Posa a la cassola una mica d’oli, afegeix-hi les dosis d’all directament congelades i, posteriorment, les verdures congelades. Cobreix-ho amb aigua, afegeix-hi la sèpia, dóna-hi punt de sal i afegeix-hi un raig de vi.

 

Deixa-ho coure a foc baix fins que les verdures quedin tendres.

 

Espesseix-ho amb una mica de maicena, afegeix-hi el julivert directament congelat i salpebra-ho.

 

Cuina Minestra bio amb sèpia amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits