Bacallà amb escopinyes

Bacallà amb escopinyes

Bacallà amb escopinyes

Saborosa recepta de bacallà cuinat amb escopinyes.

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
210 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta i les escopinyes submergint-les en un recipient amb aigua, canviant-la dues o tres vegades.

 

Obre les escopinyes en una paella calenta amb una mica d’oli, tapant-la i deixant-la al foc fins que s’obrin. Cola i reserva el brou. Afegeix al brou el doble d’aigua.

 

Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Posteriorment, afegeix-hi l’all congelat i ofega-ho a foc baix fins que la ceba agafi color.

 

Afegeix-hi un raig de vi i deixa que s’evapori l’alcohol.

 

Afegeix-hi el brou de les escopinyes i, quan sigui calent, el bacallà amb una mica de pebre i els pèsols congelats, deixant-ho coure tapat uns 5 minuts.

 

Salpebra-ho, afegeix-hi el julivert directament congelat i espesseix-ho amb una mica de maicena.

 

Al final, afegeix-hi les escopinyes i serveix el plat.

 

Cuina Bacallà amb escopinyes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits