Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb escopinyes
Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta i les escopinyes submergint-les en un recipient amb aigua, canviant-la dues o tres vegades.
Obre les escopinyes en una paella calenta amb una mica d’oli, tapant-la i deixant-la al foc fins que s’obrin. Cola i reserva el brou. Afegeix al brou el doble d’aigua.
Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Posteriorment, afegeix-hi l’all congelat i ofega-ho a foc baix fins que la ceba agafi color.
Afegeix-hi un raig de vi i deixa que s’evapori l’alcohol.
Afegeix-hi el brou de les escopinyes i, quan sigui calent, el bacallà amb una mica de pebre i els pèsols congelats, deixant-ho coure tapat uns 5 minuts.
Salpebra-ho, afegeix-hi el julivert directament congelat i espesseix-ho amb una mica de maicena.
Al final, afegeix-hi les escopinyes i serveix el plat.
Que fàcil que és menjar bé