Saltat thai amb tonyina

Saltat thai amb tonyina

Saltat thai amb tonyina

Recepta de tonyina a l’estil tailandès. Descobreix-la!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
226 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Barreja 5 pebres la Sirena
  • •   2 cm d’arrel de gingebre picada o ratllada
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Ratlladura de llima
  • •   1 culleradeta de suc de llima
  • •   1 culleradeta de mel
  • •   Vi blanc
  • •   Sèsam
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els daus de tonyina en un tàper amb reixeta dins de la nevera.

 

Una vegada descongelats, deixa’ls macerar durant 15 minuts en un recipient amb un raig de vi blanc, pebre, cobreix-ho amb la salsa de soja, les dosis d’all congelat, el gingebre, la ratlladura de llima i una culleradeta del seu suc i una altra de mel.

 

Escalfa el wok amb una mica d’oli i afegeix-hi el saltat directament congelat a foc fort. Si hi hagués massa quantitat per al wok triat,  fes-ho en dues tandes.

 

Afegeix-hi la tonyina, la salsa del macerat i salta-ho tot junt durant 2-3 minuts.

 

Serveix-ho i decora-ho amb el sèsam.

 

Cuina Saltat thai amb tonyina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits