Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Saltat thai amb tonyina
Deixa descongelar els daus de tonyina en un tàper amb reixeta dins de la nevera.
Una vegada descongelats, deixa’ls macerar durant 15 minuts en un recipient amb un raig de vi blanc, pebre, cobreix-ho amb la salsa de soja, les dosis d’all congelat, el gingebre, la ratlladura de llima i una culleradeta del seu suc i una altra de mel.
Escalfa el wok amb una mica d’oli i afegeix-hi el saltat directament congelat a foc fort. Si hi hagués massa quantitat per al wok triat, fes-ho en dues tandes.
Afegeix-hi la tonyina, la salsa del macerat i salta-ho tot junt durant 2-3 minuts.
Serveix-ho i decora-ho amb el sèsam.
Que fàcil que és menjar bé