Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Filets de lluç provençal amb saltat de pebrots
Descongela els filets de lluç en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Barreja el pa ratllat amb 4 dosis d’all i el julivert trossejat.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba. Quan estigui descongelada, afegeix-hi el pebrot tricolor i 2 dosis d’all tot directament congelat.
Quan les hortalisses estiguin tendres, afegeix-hi el tomàquet i cuina-ho tapat a foc molt baix durant 5 minuts.
Condimenta-ho amb una mica de sal, una mica de sucre i un pessic d’orenga.
Salpebra els filets de lluç i cobreix-los amb el preparat de pa provençal.
Forneja els filets de lluç a 200ºC fins que prenguin color.
Munta els plats amb el saltat de pebrots i el lluç provençal.
Que fàcil que és menjar bé