Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Guisat de patates amb calamar
Descongela les anelles de pota en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
En una cassola, salta les anelles amb una mica d’oli a foc molt fort. Reserva-les i dóna’ls-hi punt de sal.
En el mateix recipient, afegeix-hi la barreja de sofregit directament congelada. Ofega-ho a foc baix fins que comenci a agafar color i el pebrot estigui ben cuinat.
Afegeix-hi el sofregit amb brou de peix i el vi, deixant que s’evapori l’alcohol.
Afegeix-hi les patates trossejades a trossos grans, 2 fulles de llorer i cobreix-ho amb aigua.
Afegeix-hi una mica de sal, les anelles de calamar i deixa-ho bullir fins que les patates estiguin tendres.
Salpebra-ho i afegeix-hi el julivert directament congelat.
Que fàcil que és menjar bé