Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de lluç austral amb salsa de llagostins
Descongela els lloms de lluç introduint-los en la nevera o submergint-los amb el seu envàs al buit en aigua freda.
Descongela els llagostins submergint-los en un recipient amb aigua i sal. Posteriorment, retira’ls-hi les closques i reserva les cues i les closques per separat. Deixa 8 llagostins pelats però amb el cap.
Per preparar el fumet de llagostins salta les closques dels llagostins amb una mica d’oli, afegeix-hi aigua fins a cobrir-ho, el llorer i deixa-ho bullir durant 15 minuts. Cola-ho i reserva-ho.
Escalfa una paella amb oli i marca, volta i volta, els lloms de lluç reservant-los posteriorment. Fes el mateix amb les cues de llagostins.
Escalfa la mateixa paella amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i, quan sigui tendra, afegeix-hi l’all. Quan agafi color, afegeix-hi el sofregit casolà amb brou de peix i el fumet de llagostins i, posteriorment, tritura-ho.
Afegeix-hi el vi blanc a la salsa i deixa que s’evapori l’alcohol.
Afegeix-hi les dosis de julivert, una mica de sal i espesseix-ho amb una mica de maizena.
Dóna punt de sal als lloms de lluç i afegeix-los deixant que es cuinin durant 4 minuts a foc baix.
Afegeix-hi les cues de llagostins els dos últims minuts i serveix el plat.
Que fàcil que és menjar bé