Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rodó de gall dindi farcit de prunes i pinyons amb foie i salsa de vi negre
Descongela el rodó de gall dindi dins de la nevera. Rosteix-lo en el forn a 160ºC fins que quedi ben cuit (uns 45 minuts), mullant-lo amb aigua i vi blanc. Finalitza a 200ºC durant 10 minuts, deixant sortir la humitat.
Afegeix les cebetes a una paella amb oli. Quan estiguin descongelades cobreix-les amb vi i afegeix-hi tres cullerades de sucre. Deixa-les cuinar fins que s’evapori tot el líquid.
Per a les pastanagues glacejades, escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi les pastanagues baby. Quan comencin a estar toves, afegeix-hi tres cullerades de sucre i 150 ml de vi blanc. Deixa-ho coure fins que el líquid formi un xarop.
Per preparar la salsa de vi negre, escalfa una paella amb oli i afegeix-hi la ceba trossejada directament congelada. Quan agafi color afegeix-hi 350 ml de vi i deixa-ho que redueixi fins a la meitat. Afegeix-hi el brou del rostit (uns 200 ml). Deixa-ho coure a foc baix durant 5 minuts, afegeix-hi la mel i espesseix-ho amb maizena.
Talla el gall dindi a rodanxes. Serveix-lo amb les cebetes, les pastanagues, la salsa de vi negre i afegeix-hi uns trossets de foie.
Nota: es pot escalfar en el forn sobre una safata amb paper de forn a 150ºC durant 5 minuts i cobert de paper d’alumini.
Que fàcil que és menjar bé