Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Tàrtar de salmó amb gambes i alvocat
Descongela els lloms de salmó introduint-los en la nevera en un recipient amb reixeta o bé submergint-los amb el seu envàs al buit en aigua freda.
Descongela les gambes submergint-les en un recipient amb aigua i sal minuts abans de cuinar-les. Posteriorment, retira’ls-hi les closques i reserva les cues.
Descongela els mitjos alvocats i la pinya sobre un plat en la nevera.
Talla els lloms de salmó en petits cubs, retira els budells de les gambes i talla-les a rodanxetes.
Prepara el tàrtar barrejant les gambes i el salmó. Posteriorment, afegeix-hi l’alvocat, la pinya, la ceba tendra i el coriandre, tot molt picat, i amaneix-ho amb sal, pebre, suc de llima i un raig d’oli.
Per presentar-ho, pots muntar el tàrtar amb motlles, i en còctels o aperitius, pots servir-lo en culleretes o sobre una torradeta.
Que fàcil que és menjar bé