Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà confitat amb puré de carbassa i vieires
Descongela el bacallà en un recipient amb reixeta a la nevera i les vieires en el seu propi envàs també dins de la nevera.
Escalfa una cassola amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba directament congelada i, quan sigui tendra, afegeix-hi la carbassa directament congelada. Ofega-ho tot junt i cobreix-ho amb aigua.
Deixa-ho coure fins que la carbassa sigui tova, retira una mica de l’aigua de cocció i tritura-ho. Salpebra-ho i afegeix-hi una mica de sucre.
Confita el morro de bacallà cobert completament d’oli a 80ºC durant 4 minuts (Si es baixa la temperatura del confitat, s’ha d’augmentar el temps. Exemple: 60ºC, 8-10 minuts).
Escalfa una paella amb oli, salta-hi les vieires, dóna punt de sal i reserva-les. Escalfa a la mateixa paella amb oli, un bitxo, l’all i el julivert, retira-ho del foc i afegeix-hi les vieires.
Serveix el bacallà sobre el puré de carbassa i acaba-ho amb les vieires per sobre.
Que fàcil que és menjar bé