Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rap al forn amb ragout de ceps i gambes
Descongela els medallons de rap a la nevera, en un recipient amb reixeta.
Descongela les gambes submergint-les en un recipient amb aigua i sal. Posteriorment, retira les closques i reserva les cues i les closques per separat.
Escalfa una paella amb oli, marca el rap per cada costat i reserva’l.
Prepara un oli de gambes, escalfant una paella amb una mica d’oli, salta-hi les closques i deixa que s’escalfi l’oli. Deixa-ho macerar fora del foc durant 20 minuts.
Escalfa una paella amb una mica d’oli, marca les cues de gamba i reserva-les. Afegeix-hi els ceps a foc fort, cuina’ls posteriorment a foc baix, afegeix-hi el julivert, les gambes, remena-ho i salpebra-ho.
Forneja els medallons de rap, salpebrats i amb un raig d’oli, a 200ºC durant uns 8 minuts.
Serveix el rap sobre el ragout de ceps i acaba amb l’oli de gambes.
Que fàcil que és menjar bé