Tonyina amb samfaina

Tonyina amb samfaina

Tonyina amb samfaina

Clàssica recepta de bonítol amb samfaina de verdures.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
458 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 pot (350 g) de tomàquet fregit
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la tonyina en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Marca la tonyina en una paella a foc fort i salpebra.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la samfaina i l’all  directament  congelat. Si cal, fes-ho en dues tandes. Quan sigui tendre, dóna-hi el punt de sal.

 

Afegeix-hi el tomàquet, un polsim de sucre  i salpebra-ho

 

Quan bulli el tomàquet, afegeix-hi la tonyina i la dosis de julivert. Deixa-ho tapat a foc baix durant 3-4 minuts.

 

Nota: Si fas servir la tonyina directament congelada, afegeix-la al tomàquet i deixa-ho a foc mig durant 7 minuts.

 

Cuina Tonyina amb samfaina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits