Rodanxes de salmó al vapor amb verdures per a wok

Rodanxes de salmó al vapor amb verdures per a wok

Recepta de peix al vapor amb verdures al wok, un plat exquisit!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
258 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 trosset de gingebre fresc (1 cm)
  • •   1 cullerada de sèsam negre
  • •   Oli d’oliva i sal
  • •   1/2 llimona
Preparació Mostrar Mostrar

Deixar descongelar les rodanxes de salmó en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Pelar el gingebre i picar-ho.

 

Escalfar l'oli en un paella i saltar les verdures amb l'all directament congelat durant 4-5 minuts. Condimentar amb el gingebre i la salsa de soia i cuinar 1 minut més remenant.

 

Salpebrar les rodanxes de salmó, ruixar-les amb el suc de llimona i cuinar-les al vapor durant 3-4 minuts.

 

Servir el salmó amb la verdura i empolvorar amb el sèsam.

 

Cuina Rodanxes de salmó al vapor amb verdures per a wok amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits