Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç a la planxa amb creps de bolets
Deixar descongelar els filets a la nevera, en un recipient amb reixeta. Per a la massa de les creps, barrejar la farina i la sal en un bol i formar un volcà. Afegir-hi l’ou batut amb la meitat de la llet i barrejar-ho amb unes varetes. Afegir-hi la resta de la llet, vigilant que no es formin grumolls. Incorporar-hi, finalment, la mantega fosa i deixar-ho reposar 1 hora.
Abocar mig cullerot de massa en una paella antiadherent mitjana untada amb oli i repartir-la uniformement. Coure a foc suau 1 o 2 minuts i donar-li la volta. Cuinar-la per l’altre costat i repetir l’operació amb la resta de la massa.
Escalfar 2 cullerades d’oli i agregar-hi els bolets directament congelats (trossejant els més grans). Saltar-los fins que perdin l’aigua, agregar-hi la dosi d’all i julivert i saltar-ho 1 minut més. Afegir-hi la mantega, empolvorar amb la farina i remenar. Abocar la llet i cuinar remenant fins a obtenir una barreja densa.
Emplenar les creps amb la preparació i enrotllar-les. Deixar entebeir per a tallar-les en 3 o 4 trossos. Reservar.
Escalfar una planxa o paella antiadherent amb unes gotes d’oli i cuinar el peix prèviament salpebrat, uns 2-3 minuts per cada costat. Servir-ho amb les creps.
Que fàcil que és menjar bé