Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Saltat oriental de verdures i gambes
Comencem descongelant les gambes en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Escalfem a foc fort un wok amb una mica d’oli i afegim la meitat de les verdures, directament congelades. Les saltem una mica i les retirem a un plat.
Repetim l’operació amb la resta de verdures i tornem a afegir al wok les verdures que havíem retirat. Afegim 2 dosis d’all i les tornem a saltar durant uns 4 minuts.
Un cop descongelades, afegim les gambes, 3 cullerades de cacauets, 1 rajolí de vi blanc, sake o mirin, i 2 cullerades de salsa de soja. Ho cuinem durant 3 o 4 minuts.
Retirem el wok del foc i muntem el plat. Afegim una mica de pebre i decorem amb sèsam torrat. Un viatge culinari!
Que fàcil que és menjar bé