Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de fingers de pollastre amb vinagreta de mel a la mostassa i nous
Comencem estenent paper de forn sobre una safata. Col.loquem sobre el paper els fingers de pollastre directament congelats i introduïm la safata dins del forn. Els cuinem a 200ºC durant 15 minuts. Per aquesta recepta també podem fregir-los.
Per fer la vinagreta, barregem en un bol 2 cullerades de vinagre balsàmic, sal i pebre. Afegim 2 cullerades de mostassa a l’antiga, 2 cullerades de mel i 6 cullerades d’oli d’oliva verge extra. Ho barregem tot bé.
Un cop fets, tallem els fingers de pollastre a trossos petits.
Col.loquem espinacs frescos al fons d’un plat i depositem els fingers a sobre, amanim amb la vinagreta i, finalment, afegim les nous trossejades. Ràpid i saborós!
Que fàcil que és menjar bé