Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Potatge de Quaresma o vigília
Comencem descongelant el bacallà esqueixat en un recipient amb reixeta, dins de la nevera.
A una cassola amb oli ben calent, afegim les verdures per a sofregit directament congelades, i les ofeguem a foc lent, fins que la ceba i el pebrot estiguin ben tendres.
Afegim l’aigua i la fulla de llorer. Quan bulli afegim els cigrons i condimentem amb una mica de sal. Ho deixem bullir durant uns 10 minuts.
A continuació, afegim els espinacs directament congelats, i ho deixem bullir 5 minuts més.
Un cop descongelat, trossegem el bacallà esqueixat. L'afegim a la cassola i la retirem del foc. Ho deixem reposar 5 minuts més.
Rectifiquem de sal i afegim una culleradeta de pebre vermell. Finalment, afegim els ous durs picats.
I tots a taula!
Que fàcil que és menjar bé