Potatge de Quaresma o vigília

Potatge de Quaresma o vigília

Potatge de Quaresma o vigília

Vídeo Recepta de potatge de quaresma de semana santa. Una recepta de l’àvia!

Dificultat Mitja
35 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 g de cigrons precuits
  • •   1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   1 fulla de llorer
  • •   2 ous durs
  • •   800 ml d’aigua
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Comencem descongelant el bacallà esqueixat en un recipient amb reixeta, dins de la nevera.

 

 

A una cassola amb oli ben calent, afegim les verdures per a sofregit directament congelades, i les ofeguem a foc lent, fins que la ceba i el pebrot estiguin ben tendres.

 

 

Afegim l’aigua i la fulla de llorer. Quan bulli afegim els cigrons i condimentem amb una mica de sal. Ho deixem bullir durant uns 10 minuts.

 

 

A continuació, afegim els espinacs directament congelats, i ho deixem bullir 5 minuts més.

 

 

Un cop descongelat, trossegem el bacallà esqueixat. L'afegim a la cassola i la retirem del foc. Ho deixem reposar 5 minuts més.

 

 

Rectifiquem de sal i afegim una culleradeta de pebre vermell. Finalment, afegim els ous durs picats.

 

 

I tots a taula!

 

 

Cuina Potatge de Quaresma o vigília amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits