Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llagostí mediterrani amb salsa de caviar i salmó fumat
Comencem preparant la salsa de salmó, afegint a 5 cullerades de maionesa una punta de mostassa, una cullerada de formatge d'untar, el salmó picat ja descongelat i el fonoll. Si es prefereix, també es pot triturar.
Tot seguit, preparem la salsa de caviar barrejant 5 cullerades de maionesa, mig iogurt natural, una dosi de julivert, unes gotes de suc de llimona i el succedani de caviar.
En un altre recipient posem a bullir l'aigua de mar amb una fulla de llorer.
Afegim els llagostins directament congelats i els coem durant un minut amb l'aigua bullent.
Per prendre'ls al moment, podem refrescar-los sota l'aixeta o bé refredar-los en un recipient amb aigua de mar, gel i sal.
Per acabar, acompanyem els llagostins cuits amb les dues salses. Així de senzill i així de deliciós. Bon profit!
Que fàcil que és menjar bé