Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cassoletes de calamar, vieira i cues de gamba austral
Deixa descongelar el calamar, la carn de vieira, les gambes i les carxofes en una safata de reixeta a la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin apart.
Escalfa l'oli en una paella i salta el calamar, les vieires i les gambes trossejats durant 3-4 minuts. Condimenta amb sal, pebre i nou moscada i barreja amb 6 cullerades de beixamel i les carxofes trossejades.
Emplena les cassoletes, empolvora amb el parmesà i, abans de servir, escalfa sota el grill del forn durant 3-4 minuts. Serveix calent o tebi amb unes fulles de ruca fresca amanides amb una mica de vinagreta mediterrània.
Que fàcil que és menjar bé