Cassoletes de calamar, vieira i cues de gamba austral

Cassoletes de calamar, vieira i cues de gamba austral

Tapes de peix i marisc per sorprendre als teus convidats.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
179 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   6 cassoletes de pasta brisa cuites
  • •   500 ml de salsa beixamel
  • •   6 culleradetes de formatge parmesà ratllat
  • •   Oli d’oliva
  • •   1 bossa de ruca
  • •   Sal iodada
  • •   Pebre negre molt
  • •   Nou moscada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el calamar, la carn de vieira, les gambes i les carxofes en una safata de reixeta a la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin apart.

 

Escalfa l'oli en una paella i salta el calamar, les vieires i les gambes trossejats durant 3-4 minuts. Condimenta amb sal, pebre i nou moscada i barreja amb 6 cullerades de beixamel i les carxofes trossejades.

 

Emplena les cassoletes, empolvora amb el parmesà i, abans de servir, escalfa sota el grill del forn durant 3-4 minuts. Serveix calent o tebi amb unes fulles de ruca fresca amanides amb una mica de vinagreta mediterrània.

 

Cuina Cassoletes de calamar, vieira i cues de gamba austral amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits