Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rap amb gamba argentina guisada al cava
Deixa descongelar les rodanxes de rap en una safata de reixeta a la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin apart. Submergeix les gambes congelades en aigua freda amb sal durant uns minuts abans d'utilitzar-les. Dilueix 1 porció de fumet de peix directament congelat en 250 ml d'aigua bullent.
Bat l'ou en un plat fondo. Sala el rap i enfarina’l lleugerament. Escalfa oli abundant en una paella petita, passa el rap per l'ou batut i fregeix-ho en l'oli 2-3 minuts per cada costat. Quan estigui ben daurat, retira i deixa escórrer sobre paper absorbent.
Escalfa la mantega en una paella, afegeix les gambes i l'all directament congelat i salta-ho un parell de minuts. Agrega el fumet i el cava i deixa coure 3 minuts més. Espesseix la salsa amb la maicena diluïda en una mica d'aigua, salpebra i empolvora amb estragó.
Serveix el peix en plats calents i amb les gambes i la salsa a la base del plat.
Que fàcil que és menjar bé