Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llenguado amb salsa de cava i cues de gamba austral
Fem servir un recipient amb reixeta per descongelar a la nevera els llenguados. Les gambes australs les descongelem submergint-les en un recipient amb aigua fresca i una mica de sal. A continuació retirem els caps i les espines dorsals dels llenguados i pelem les gambes.
Un cop haguem escalfat una paella amb oli, marquem els llenguados per les dues bandes. Els reservem i repetim l’operació per tal de rossejar a la mateixa paella 200 g de ceba trossejada, directament congelada, fins que ens agafi color.
Hi afegim el cava i, una vegada s’hagi evaporat l’alcohol, també hi afegim una cullerada de tomàquet fregit casolà de la Sirena i hi aboquem nata líquida. Després ho triturem, posem a escalfar la salsa, la salpebrem i hi afegim els llenguados. Ho cuinem tot junt durant cinc minuts.
Un consell per si tenim poc temps: també es poden treure els filets de llenguado i cuinar-los tres minuts, sols.
Ara només queda saltar les cues de gamba amb una mica d’oli, salar-les al punt i fer-les servir per decorar el plat, posant-les a sobre del llenguado. També podem decorar el plat amb una mica de cibulet picat.
Ja tenim enllestit aquest plat tan elegant. Acompanya’l amb un vi blanc jove o fermentat en barril i obtindràs una combinació perfecta.
Bon profit!
Que fàcil que és menjar bé