Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bisque d’escamarlans
Descongela els escamarlans submergint-los en un recipient amb aigua de mar o amb aigua i sal. Posteriorment, retira’ls-hi les closques i reserva les cues i les closques per separat.
Escalfa una cassola amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba i la pastanaga directament congelades. Quan estigui ben ofegat, afegeix-hi el tomàquet fregit casolà i, posteriorment, les closques dels escamarlans, i ofega-les fins que agafin bon color.
Flameja amb el brandi, afegeix-hi un raig de vi blanc i deixa-ho a foc fort fins que s’evapori l’alcohol. Afegeix-hi aigua fins a cobrir-ho.
Afegeix-hi l’arròs i deixa-ho bullir amb el recipient tapat durant 20-25 minuts.
Tritura-ho i passa la crema per un colador xinés i, posteriorment, per un altre colador. Salpebra-ho i afegeix-hi un raig de nata.
Salta les cues dels escamarlans amb una mica d’oli i el julivert i salpebra-ho.
Munta els plats amb les cues dels escamarlans en el fons i afegeix-hi per sobre la crema. Si es vol, es poden trossejar les cues dels escamarlans.
Que fàcil que és menjar bé