Musclos en escabetx

Musclos en escabetx

Musclos en escabetx

Recepta de musclos en escabetx. Un clàssic per als aperitius!

Dificultat Baixa
25 min
Entrant
290 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 cullerada de pebre vermell dolç
  • •   125 ml de vinagre (de poma o de sidra)
  • •   175 ml d’oli d’oliva verge extra
  • •   1 fulla de llorer
  • •   Pebre en gra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els musclos en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa l’oli amb les dosis d’all, la fulla de llorer i el pebre en gra.

 

Afegeix-hi el vinagre i el pebre vermell i, quan bulli, afegeix-hi els musclos i deixa’ls un minut bullint. Reserva’ls i deixa’ls macerar d’un dia per un altre.

 

Els pots acompanyar amb patates fregides la Sirena. El vinagre pot ser de poma, sidra i, si vols, li pots afegir una mica de vinagre de Xerès.

 

Cuina Musclos en escabetx amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits