Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gots d'ensalada amb marisc
Deixa descongelar les gambetes en una safata de reixeta a la nevera. Cou l’ensalada russa sense descongelar en aigua bullent amb sal durant 8 minuts. Escorre-la i refresca-la amb aigua freda.
Introdueix els ous en un cassó amb aigua freda, porta a ebullició i cou a foc mitjà durant 10 minuts. Afegeix-hi els escamarlans, directament congelats, quan faltin 3 minuts. Escorre-ho i refreda-ho. Pela els ous.
Pica les olives verdes i els ous. Barreja les verdures de l’ensalada russa amb la maionesa, la gambeta, l’ou i les olives, i distribueix en 4 gots.
Afegeix un escamarlà en cadascun i reserva en el frigorífic fins al moment de servir.
Que fàcil que és menjar bé