Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Arròs caldós de llamàntol i llagostins
Descongela els llamàntols cuits en un recipient amb reixeta, dins de la nevera. Posteriorment, retira la carn del llamàntol i reserva el corall i les closques.
Descongela els llagostins en un recipient amb aigua i sal. Pela’ls i reserva les closques i les cues.
Per preparar el fumet de marisc, salta les closques dels llagostins i dels llamàntols amb una mica d’oli, afegeix-hi aigua. la fulla de llorer i deixa-ho bullir durant 15 minuts; cola-ho i reserva-ho.
En una cassola amb una mica d’oli, salta les cues de llagostins i reserva-les. Posteriorment, afegeix-hi directament congelat el pebrot tricolor, ofega’l fins que estigui tendre i afegeix-hi l’all i el tomàquet trossejat.
Afegeix-hi l’arròs i ofega’l. Afegeix el fumet de marisc (per arròs rodó normal 4,5 vegades la quantitat d’arròs i, si és bomba, 5 vegades i mitja).
Torra el safrà, pica’l i afegeix-lo junt amb una mica de brou.
Afegeix-hi una mica de sal i el corall i deixa-ho bullir durant 13-14 minuts. Retira-ho del foc i dóna-hi punt de sal.
Al final, col.loca les rodanxes de llamàntol i els llagostins en el plat i serveix l’arròs caldós.
Que fàcil que és menjar bé