Bacallà confitat amb juliana de verdures

Bacallà confitat amb juliana de verdures

Deliciosa recepta de bacallà confitat amb verdures a la juliana.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
280 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pebre vermell dolç
  • •   Pebre negre molt
  • •   6 grans d’all
  • •   6 bitxos sencers
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà a la nevera, sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelat, col.loca’l sobre un drap i pressiona suaument per extreure tota l’aigua.

 

Escalfa un cassó a foc lent, col.loca-hi les peces de bacallà i cobreix-les completament amb oli d’oliva. Afegeix-hi els grans d’all i els bitxos.

 

Quan apareguin les primeres bombolles, apaga el foc. Afegeix-hi mitja cullerada de pebre vermell dolç i deixa-hi coure el bacallà 4 o 5 minuts.

 

Mentre, salta les verdures, amb poc oli i ben calent, durant 2 o 3 minuts. Salpebra-les i reserva-les. Escorre el bacallà i serveix-lo acompanyat de la juliana de verdures.

 

Cuina Bacallà confitat amb juliana de verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits