Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Consells per a una barbacoa ben gustosa
CONSELLS PER UNA BARBACOA BEN GUSTOSA
1 - Descongela el peix (millor talls gruixuts com lloms o rodanxes) el dia abans en un recipient amb reixeta a la nevera, i el marisc amb aigua freda durant uns minuts just abans de cuinar-lo fins que perdi la textura de congelat. Tant el marisc com el peix escorre’l i eixuga’l amb paper de cuina perquè no s’enganxi a la brasa.
2 - Tingues el foc a punt. Sala el peix i el marisc i posa’l damunt la graella. Recorda que l’has de coure poc perquè quedi ben gustós.
3 - Treu-lo del foc i ja el pots gaudir amb un raig d’oli o amb la salsa que més t’agradi.
I EL TOC FINAL... LES SALSES!
Escaliva al forn 2 o 3 pomes Golden pelades i tallades a quarts. Pica al morter 1 o 2 dosis d’all (al gust), les pomes escalivades i un raig de vinagre de Mòdena.
Barreja un iogurt natural amb maionesa, suc de mitja taronja i sal. Emulsiona-ho tot bé. Si vols, pots afegir-hi ratlladura de la pell de la taronja.
Escalfa una tassa d’oli en una paella amb un bitxo, afegeix 4 dosis d’all i 2 de julivert directament congelat i si vols unes gotes de vinagre.
Salta els espinacs i passa’ls per la batedora amb formatge d’untar i romaní fins que quedi una textura cremosa. Salpebra al gust.
Salta juliana de verdures i pebrot tricolor. Afegeix espècies al gust, oli, vinagre, sal i pebre. També es pot afegir un raig de mel i mostassa Dijon.
Barreja maionesa i una mica de mostassa. Pica ou dur, tàperes, cogombrets en vinagre i ceba trossejada a dauets . Afegeix-ho a la salsa i remena-ho tot.
Que fàcil que és menjar bé