Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç adobat amb saltat d’arròs
Un dia abans, deixa descongelar els filets de lluç a la nevera, en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Talla per la meitat els filets i posa’ls a adobar en un bol amb vinagre, all, julivert, anet i un polsim de sal i pebre durant 30 minuts.
Escalfa una olla amb aigua i bull les mongetes, directament congelades, durant 5 minuts. Per fer la salsa, barreja la maionesa amb el tomàquet fregit i el julivert.
Escalfa una paella amb mantega i afegeix-hi la ceba congelada i sofregeix-la durant 5 minuts. Salta les mongetes i l’arròs congelat 5 minuts més.
Enfarina els filets de lluç adobats i fregeix-los amb abundant oli fins que es daurin. Serveix-los acompanyats del saltat d’arròs i la salsa.
Que fàcil que és menjar bé