Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Milfulls de patata, sípia i gamba
Un dia abans, descongela la sípia a la nevera en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Descongela les gambes submergint-les durant 10 minuts en aigua freda. Quan estigui tot descongelat, escorre la sípia i trosseja-la, i seguidament pela les gambes.
Pela les patates i talla-les ben fines. Reparteix-les en una safata de forn. Afegeix un rajolí d’oli, sal i farigola. Forneja-ho durant 20 minuts a 200º.
Marca les gambes en una paella amb una mica d’oli (un minut per cada cara). Assaona amb un polsim de sal i reserva. A la mateixa paella, ofega la sípia, a foc mig i tapat, uns quatre minuts. Incorpora el sofregit, una dosi d’all i julivert, i cuina-ho 5 minuts més. Afegeix les gambes, remou un minut i apaga el foc.
Munta el milfulls, fent una base de patata en un cèrcol de servir i reparteix el sofregit de sípia i gambes. Serveix-ho amb un polsim de julivert.
Que fàcil que és menjar bé