Amanida de pop, mongeta tendra i cirerols

Amanida de pop, mongeta tendra i cirerols

Recepta d’amanida de pop. Ideal per a l’estiu!

Dificultat Baixa
50 min
Primer plat
210 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   12 tomaquets "cherry" (cirerols)
  • •   3 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Posa a bullir una olla amb abundant aigua, una fulla de llorer i uns granets de pebre. Submergeix el pop sense descongelar i deixa’l coure durant 45 minuts. Escorre’l i deixa que es refredi. Un cop fred, talla’l a rodanxes, empolvora amb una mica de sal i reserva.

 

Deixa descongelar una dosi d’all i una de julivert en un bol. Afegeix tres cullerades d’oli d’oliva. Remou i reserva.

 

Bull les mongetes directament congelades en una cassola amb una mica de sal. Un cop cuites escorre-les i deixa que es refredin.

 

Neteja i talla els tomàquets “cherry” a rodanxes.

 

Munta l’amanida amb l’ajuda d’una anella de servir. Primer col·loca les mongetes, seguidament els tomàquets “cherry” i el pop. Amaneix-ho amb l’oli d’all i julivert, i serveix.

 

Cuina Amanida de pop, mongeta tendra i cirerols amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits