Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rotllets d’halibut amb crema de bolets
Descongela els filets d’halibut en una safata amb reixeta a la nevera.
Escalfa l’oli en una paella, afegeix-hi l’all directament congelat i deixa-ho descongelar. Sofregeix-ho 1 minut i afegeix-hi la ceba, prèviament descongelada.
Sofregeix-ho 5 minuts i afegeix-hi els bolets. Ofega-ho 5 minuts a foc mig, afegeix-hi la crema de llet i cuina-ho un parell de minuts a foc lent, salpebra-ho i treu-ho del foc. Reserva la meitat dels bolets i tritura la resta. Passa la salsa pel xinès i reserva-la.
Preescalfa el forn a 200°C. Enrotlla els filets i subjecta’ls amb dos escuradents. Pinta’ls amb una mica d’oli, col·loca’ls en una safata i forneja’ls 10 minuts a 200°C. Pica el cibulet.
Serveix els rotllets d’halibut amb els bolets, la salsa i el cibulet empolvorat.
Que fàcil que és menjar bé