Rotllets d’halibut amb crema de bolets

Rotllets d’halibut amb crema de bolets

Rotlles de peix amb salsa de bolets, tasta aquesta recepta!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
310 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 cl de crema de llet
  • •   Cibulet
  • •   2 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets d’halibut en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Escalfa l’oli en una paella, afegeix-hi l’all directament congelat i deixa-ho descongelar. Sofregeix-ho 1 minut i afegeix-hi la ceba, prèviament descongelada.

 

Sofregeix-ho 5 minuts i afegeix-hi els bolets. Ofega-ho 5 minuts a foc mig, afegeix-hi la crema de llet i cuina-ho un parell de minuts a foc lent, salpebra-ho i treu-ho del foc. Reserva la meitat dels bolets i tritura la resta. Passa la salsa pel xinès i reserva-la.

 

Preescalfa el forn a 200°C. Enrotlla els filets i subjecta’ls amb dos escuradents. Pinta’ls amb una mica d’oli, col·loca’ls en una safata i forneja’ls 10 minuts a 200°C. Pica el cibulet.

 

Serveix els rotllets d’halibut amb els bolets, la salsa i el cibulet empolvorat.

 

Cuina Rotllets d’halibut amb crema de bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits