Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Calamars farcits de bolets i botifarra negra
Deixa descongelar els calamars en una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelats, neteja’ls de tripa, ploma i boca (si ho fas sota l’aixeta amb un fil d’aigua t’anirà millor), i deixa’ls escórrer. Una vegada descongelats, trosseja els tentacles.
Descongela els bolets en un recipient amb reixeta a la nevera; una vegada descongelats, trosseja'ls.
Escalfa una paella amb 2 cullerades d’oli, afegeix-hi 2 dauets d’all i, quan comencin a daurar-se, afegeix-hi els tentacles i els bolets i salta-ho durant 5 minuts. Afegeix-hi 2 dauets de julivert, la botifarra esmicolada, sal i pebre, sofregeix-ho durant 5 minuts i deixa-ho refredar.
Farceix els calamars amb el farciment de bolets i la botifarra i tanca’ls amb escuradents.
Escalfa una cassola amb 2 cullerades d’oli, afegeix-hi la ceba juliana i sofregeix-ho durant 5 minuts. Afegeix-hi els calamars, sofregeix-ho 2 minuts, rega-ho amb el vi blanc i guisa-ho durant 5 minuts.
Afegeix-hi una picada feta amb les ametlles, la resta d’all i julivert, sal i pebre, cou-ho 2 minuts més i serveix-ho de seguida.
Que fàcil que és menjar bé